Tempah Online

Proses Tempahan Secara Online

1. Isi Borang Tempahan dengan maklumat yang lengkap tanpa kesalahan ejaan dan tatabahasa menggunakan Borang online atau mengisi secara offline melalui borang yang dihantar melalui email.

2. Buat pembayaran deposit sebanyak rm50 ke akaun bank kami dan hantarkan slip pembayaran. Pembayaran boleh dilakukan ke akaun seperti berikut:

  • Maybank : 156011875513 (Nazarulhana Bt Sahib)

3. Proses design pertama akan dimulakan setelah pihak kami menerima pengesahan slip bayaran deposit Rm50 bersama borang yang lengkap. Emailkan atau Whatsapp(pastikan lakaran jelas) borang tempahan dan peta ke:

Pihak kami akan emailkan atau whatsapp maklumbalas kepada anda tanda pengesahan tempahan anda telah diterima.

3. Sediakan lakaran peta lokasi pengantin. Lakaran peta boleh menggunakan pensil, pen, m.s word atau powerpoint. Pihak Chantiqs Cetak akan melakar semula peta anda berpandukan maklumat yang anda sediakan.

4. Sila baca Terma dan Syarat sebelum anda menghantar Borang Tempahan kepada kami.

5. Apabila anda sudah bersetuju dengan artwork akhir kami, anda perlu membuat pembayaran penuh baki tempahan sebelum kami melakukan proses pencetakan.  Pencetakan kad kahwin mengambil masa 12-14 hari dari tarikh anda bersetuju dengan Artwork Akhir.

6. Penghantaran dan Tracking Number akan dimaklumkan kepada anda selepas penghantaran dibuat oleh pihak kami. Berikut adalah diagaram proses pencetakan dan bayaran:

Contoh harga kad kahwin Rm300:

  1. Bayaran Pertaman :Deposit Rm 50 (Kerja melakar artwork bermula)
  2. Bayaran Kedua: Baki Keseluruhan Tempahan Rm250 (Kerja cetakan bermula) 

Kami juga menerima pembayaran penuh.

×